Suomi Talo
All County Funeral Home and Crematory
KK Car

Amerikan Uutiset - Uutisarkisto

huhti 28, 2012

Martti Huhtamäen blogi: Mediapeili


Jääkiekon MM-kilpailut alkavat Helsingissä 2. päivä toukokuuta.

Etäisen kaimani Martti Lutherin ideoimassa kirkossa otetaan viikosta toiseen poliittisesti kantaa.  Saarnastuolista pyydetään suojelusta ja varjellusta tasavallan presidentille ja hallitukselle.

 Entiset presidentit on unohdettu, samoin oppositio.

 Ei ihme, että perustuslailliset ja keskustalaiset nurisevat asiasta kuin asiasta, jotkut jopa eroavat kirkosta. Asian tilan on oivaltanut ajat sitten Timo Soini, joka liittyi jo nuorena miehenä Paavin kaadereihin.

 * * *

 Puolustusministeri jättää tehtävänsä ja puolueensa puheenjohtajuuden seuraavassa Rkp:n puoluekokouksessa. Hän sai pelastetuksi Dragsvikin varuskunnan ja myydyksi markkinahintaan asuntonsa. Se riitti.

 Tosin otsikot huutavat edelleen rikosepäilyistä, sillä poliisi juoksee tiedotusvälineiden vähäistenkin vihjeiden perässä. Tässä tapauksessa ei maltettu edes pyhää viettää ennen kuin esitutkinnasta kerrottiin.

 Aina ei kuitenkaan ole samaa kiirettä. Liikemies Peter Fryckman on joutunut peräämään turhaan maksamiaan miljoonaveroja veroja 20 vuotta EU:n antamista ukaaseista huolimatta.

 

* * *

 Kansanedustaja Ilkka Kanervan ympärillä on ollut viime kuukaudet hiljaista.  Julkinen kuva ja sana ovat kai yht´äkkiä  huomanneet , ettei kavereiden ulkoministerille järjestämä tyylikäs syntymäpäiväjuhla olekaan rikos, etenkin kun suurimmilla rahoittajilla, Kyösti Kakkosella ja Toivo Sukarilla ole ollut  Kanervan johtaman Varsinais-Suomen maakuntaliiton kanssa mitään tekemstä..

   Valtakunnansyyttäjä odottaneekin nyt, että Sukarilta tulee Ilkka Kanervalle anomus perustaa Ideaparkki Turun torille, johon kaupunginvaltuusto ei hyväksynyt autoparkkia.  Toisaalta sekään asia ei kuulu maakuntaliitolle.

* * *

 Museoliiton johto epäilee, ettei turisteilla ole varaa maksaa laskelmissa esitettyä 12 euroa Guggenheimin museon pääsymaksuna, sillä Ruoholahden kotiseutumuseoon pääsymaksu on ainoastaan 3 euroa.

 Liitto pelkää myös, että lähimuseoiden kävijämäärät putoavat Helsingin maailmanmaineeseen nostavan museon avaamisen jälkeen.

 Bilbaossa lähimuseoiden kävijämäärät kuusinkertaistuivat.

* * *

 Jääkiekkoilun MM-kisoihin Suomen otteluita pääsee istumapaikoilta katsomaan 170 eurolla, mutta taidenäyttelyissähän joutuukin seisomaan.