Suomi Talo
All County Funeral Home and Crematory
KK Car

Amerikan Uutiset - Uutisarkisto

touko 2, 2012

Suomi Talolla tapahtuu: Kesän viettoon!


Hanuritrio viihdytti Gunnar Penttisen (kesk.) syntymäpäivävieraita sankarin kotona. Gunnarin kanssa soittivat Merja Hulkkonen ja Eino Lehtonen.

Suomi Talon toiminta on hiljentynyt kesän viettoon. Talon johtokunta ja työntekijät pääsevät ansaitsemaansa lepoon kesän ajaksi, vaikka jo alkaneet vuokraukset vaativat kyllä paikalle sellaisen henkilön, joka varmistaa kaiken sujuvan sääntöjen mukaan. Sellainen henkilö on puheenjohtajamme Tapio Salin itse. Karaoke- iltoja jatketaan edelleen Jukka Seppäsen johdolla ainakin kerran kuukaudessa läpi kesän.

   Yksi Suomi Talon työntekijöistä on Gunnar Penttinen, joka tietää tarkalleen missä ja koska apua tarvitaan ja on myös silloin paikalla ilman muuta. Hänen pyyteetön työurakkansa on suuriarvoinen seurallemme, eikä hän siitä pienintäkään huomiota odota. Gunnarilla oli hiljattain merkittävä syntymäpäivä, jota hän juhli muutamien pitkäaikaisten- ja musiikkiystäviensä kanssa. Juhlapäivä oli erittäin onnistunut alusta loppuun saakka. Paikallinen ravintolapäivällinen oli lämminhenkinen kokemus, jossa oli mukana mm. täällä pitkään tunnettu kirkon ja laulun ja soiton harrastajien parissa ollut Merja Hulkkonen. Hän on jakanut monet musiikkihetket Gunnarin kanssa. Kotona juhlat jatkuivat kolmen hanurin tahdittamana herkkuja maistellen.

   Suomi Talon johtokunta ja jäsenet toivottavat kaikille ystävilleen hyvää kesää ja kiittävät jokaista työntekijää heidän uhrauksistaan seuran hyväksi. Anja ja Tapio Salin toivottavat kaikki tervetulleiksi syksyllä takaisin Suomi Talon toimintaan, terveinä ja levänneinä.

Anja Laurila,

Lantana