Suomi Talo
All County Funeral Home and Crematory
KK Car

Amerikan Uutiset - Uutisarkisto

loka 11, 2012

Lake Worthin pommit olivat sotamuistoja


Lake Worthin keskustan pommit osoittatuivat toiseen maailman sotaan osallistuneen miehen vaarallisiksi sotamuistoiksi

Lake Worthin keskustasta 10. lokakuuta löytyneet kaksi kranaattia paljastuivat muistoiksi toisesta maailmansodasta. Asianajaja, joka oli siivonnut juuri edesmenneen pariskunnan jäämistöä, oli löytänyt laatikon joka sisälsi kranaatit. Mies oli osallistunut toiseen maailmansotaa ja tuonut kranaatit kotiinsa sotamuistoina.

Asaianajaja oli tuonut kranaattilaatikon toimistoonsa ja soitti sitten asiasta Palm Beachin piirikunnan poliisille.

- Viisainta tällaisessa tilanteessa on aina olla koskematta  vaarallisiin tavaroihin eikä etenkään itse mennä iniitä siirtelemään. Rakennus on aina heti evakuioitava ja paikalle soitettava poliisin edustajat, jotka tekevät päätöksen jatkotoimenpiteistä, toteaa  luutnantti Alan May Palm Beachin Sheriffin toimistosta.  

Lucerne Avenuella sijaitseva  Lake Worthin pääpostin läheisyydessä ollut asianajan toimistorakennus evkuioitiin  keskiviikkona aamupäivällä klo 11 ja suuri osa lähikatuja eristettiin. Paikalle saapunut Palm Beachin piirikunnan pommiryhmä saapui paikalle ja teki 60 vuotta vanhat  sotamuistot vaarattomiksi. Lähes tunnin kestänyt  vaaratilanne aiheutti hämminkiä ja kummastelua tapahtumaa seuranneen yleisön joukossa.