Suomi Talo
All County Funeral Home and Crematory
KK Car

Amerikan Uutiset - Uutisarkisto

loka 26, 2012

American Finnish Clubin vetäjä vaihtui jälleen


Ennen Kerhotalona tunnetun American Finnish Clubin tilavalla pihalla on vuosikymmenten mittaan vietetty suuriakin suomalaisjuhlia.

American Finnish Clubin (ent. Kerhotalo) puheenjohtaja on jälleen vaihtunut. Viime keväänä puheenjohtajaksi noussut Pekka Heiskanen ilmoitti alkuviikosta jättävänsä paikkansa. Torstaina pidetyssä hallituksen kokouksessa Heiskasen ero oli esillä. Kokouksessa todettiin, että sääntöjen mukaan puheenjohtajan nuija siirtyy automaattisesti varapuheenjohtajan Glenn Beckmanin haltuun.

- Kovin pitkästä siirtymäkaudesta ei ole nyt kysymys sillä jo tammikuussa 2013 yhdistys pitää vuosikokouksen, jossa pidetään puheenjohtajavaali, sanoo keväällä vetäjän tehtävät Heiskaselle puolestaan jättänyt Kari Repo. Hän on johtanut suomalaishaalia menestyksekkäästi viime vuosien ajan.  Halukkuuttaan palata puheenjohtajaksi Repo ei halunnut kommentoida. Jäätyään pois työelämästä hän viettää kesäkauden Suomessa mikä  tehtävän hoitamisen kannalta lienee ongelmallista.

Lehto Lanella Lake Worthissa toimiva American Finnish Club on kesän aikana terästänyt imagoaan. ”Haalin” vanha nimi Kerhotalo ja sen logo on siirretty historiaan. Käyttöön otettu uusi nimi ”American Finnish Club”,  jolle on luotu uusi ja moderni  visuaalinen tunnus. American Finnish Club on perustettu vuonna 1946 ja sillä on nykysin parisen sataa jäsentä.