Suomi Talo
All County Funeral Home and Crematory
KK Car

Amerikan Uutiset - Uutisarkisto

marras 5, 2012

Olli-Pekka Koskinen löi viiden tonnin ”ässän”!


Amerikan Uutisten golfjoukkue sijoittui toiseksi Dave`s Last Resort-hyväntekeväisyyskilpailussa Lake Worthin uusitulle kentällä. Kuvassa Masi ja Mauri Saari sekä Olli-Pekka ja Mikko Koskinen.

Amerikan Uutisten toimitussihteeri Olli-Pekka Koskinen oli päivän nimi 13. kerran pelatun Dave`s Last Resortin järjestämässä golfkilpailussa sunnuntaina.  Olli löi pallonsa suoraan reikään (hole-in-one) Lake Worthin golfkentän 170 jaardia pitkällä 18. reiällä. ”Ässä” sattui sopivaan paikkaan sillä palkintona oli peräti  5000 dollaria!

- Sovimme etukäteen, että jos joku meistä saa pallon reikään yhdellä lyönnillä, jaamme palkinnon koko joukkueen kesken, jo kolmannen ”holarinsa” tänä vuonna iskenyt Koskinen kertoi. Amerikan Uutisia edustaneen joukkueen muut pelaajat olivat Masi Saari, Mauri Saari ja Mikko Koskinen.

Koskinen käytti lyönnissä 7-rautaa. Pallo kaarsi lyöntipaikkaa ylempänä olevalle greenille, joten pallon valumista reikään ei lyöntipaikalle näkynyt.  – Nyt se on lähellä, tuumasi kuitenkin pallon lentorataa  kiikarilla seurannut joukkuetoveri Masi Saari. Ryhmän saapuessa greenin tuntumaan, näkyvissä oli vain kolme palloa. Jännitys ratkesi riemuksi kun Olli löysi pallonsa kupin pohjalta.

Dave`s Last Resortin hyväntekeväisyysgolf  on suurin Lake Worthin kentällä vuosittain järjestettävä kilpailu. Nyt neljän pelaajan ”scramblena” pelattuun kilpailuun osallistui 26 joukkuetta.  Amerikan Uutisten joukkue sijoittui kilpailussa viimevuotiseen tapaan toiseksi, tosin jälleen parhaan tuloksen tehneenä (-12). Historia kuitenkin toisti itseään, sillä samaan tuloksen yltänyt toinen joukkue teki kentän vaikeimmalla reiä`llä paremman tuloksen kuin suomalaiset ja voitti mestaruuden.