Suomi Talo
All County Funeral Home and Crematory
KK Car

Amerikan Uutiset - Uutisarkisto

maalis 31, 2011

Armi Kuusela-Williams tukemaan San Diegon FinnFestiä 2011


Vuoden 1952 Miss Universum Armi Kuusela-Williams tukee avajaispäivän Marimekon gaalaa.

Ensi kesänä Suomi valloittaa San Diegon, kun FinnFest 2011 pidetään 10. – 14. elokuuta Town & Country Resort -hotellissa. Festivaalin avajaispäivä huipentuu näyttävään Marimekon muotigaalaan. Sen toteuttaa FinnStyle, Marimekon suurin jälleenmyyjä  Yhdysvalloissa. Avajaisgaalaa ja Suomi Design -näyttelyä tukee vuoden 1952 Miss Universum, Kaliforniassa asuva Armi Kuusela-Williams.

- Olen iloinen saadessani olla mukana tukemassa FinnFest 2011 -tapahtumaa San Diegossa elokuussa. Suomalaisena olen ylpeä kotimaani monista vaikuttavista saavutuksista eri aloilla; taide, teknologia, muotoilu, arkkitehtuuri, koulutus, musiikki, tieteet, teollisuus ja monet muut saavutukset ovat hämmästyttäneet ihmisiä eri puolella maailmaa, Armi Kuusela-Williams sanoo

- Toivon, että tästä suuresta Suomi-juhlasta tulee todellinen menestys ja muistorikas tapahtuma. FinnFest 2011 -tapahtuman järjestäjät ovat kiitollisia kaikesta avusta ja tuesta, mitä suomalaiset, suomalais-amerikkalaiset ja Suomen ystävät voivat antaa.

Business Forumissa “Angry Birds”

San Diegon FinnFesteillä kohtaavat ruoka-alan taitajat, muoti- ja kauneusalan ammattilaiset, taiteilijat ja muusikot, ympäristö- ja teknologia-alan asiantuntijat sekä historioitsijat että tiedemiehet, kansanmusiikkia, pullakahveja, saunaa tai Muumilaaksoa unohtamatta.

Suomalaista ympäristöosaamista ja teknologiaa esitellään Business Forumissa. Kaksiosainen tapahtuma on mukana FinnFestin ohjelmassa ensimmäistä kertaa. ICT-foorumiin osallistuu muiden muassa Applen menestyspeli Angry Birdsin kehittäjä Rovio. Cleantech-foorumin suomalaista ympäristöteknologia osaamista edustaa Cleantech Klusteri.

Luennoitsijana CIMO:n pääjohtaja Pasi Sahlberg

Yhdysvalloissa paljon julkisuutta saanut, Kansainvälisen henkilöstövaihdon CIMO:n pääjohtaja Pasi Sahlberg luennoi suomalaisen koulutuksen korkeasta tasosta. Muita odotettuja esiintyjiä ovat muusikot Vieno Kekkonen, Pirkko Mannola, Pekka Pentikäinen, kansan- ja tanssimusiikkiryhmä Leikarit, gospel-säveltäjä Pekka Simojoki ja pianisti Folke Gräsbeck.