Suomi Talo
All County Funeral Home and Crematory
KK Car

Amerikan Uutiset - Uutisarkisto

joulu 24, 2012

Suomi Talolla vietettiin jäsenten joulujuhlaa


Joulupukki löysi tiensä myös Lantanassa sijaisevalle Suomi Talolle, jossa hän jakoi lahjoja talon "kilteille lapsille"

Lauantaina 15. joulukuuta tuli punaisiin puettua juhlaväkeä oven täydeltä viettämään suosittua Suomi Talon seurojen yhteistä joulujuhlaa. Eino Grönin joulumusiikki toi aitoa joulun tunnelmaa, ja kauniisti koristettu sali täyttyi tuota pikaa. Puheenjohtajamme Tapio Salin tervehti juhlakansaa ja toimi tapahtuman juontajana. Hän oli koonnut jouluisen ohjelman, johon lähes kaikki talon seurat ottivat osaa.

 Floridan Laulumiehet aloittivat ohjelman joululauluilla Heikki Pertun johdolla. Unto Aro oli tehnyt jälleen suuren työn kirjoittaessaan runot kahdestakin eri aiheesta. Hän muisteli nuoruuden jouluja, talven pakkasia ja lumipeitteisiä Suomen maisemia. Hän oli kirjoittanut myös paikallisesta urheiluseuran toiminnasta arvostaen sen työtä.

 

Sinikka Tenlen lauloi Gunnar Penttisen säestyksellä iki-ihanan Sylvian joululaulun ja Sinikka luki myös hauskan joulukertomuksen. Floridan Karjalaisten suuri joukko marssi sisään tanssien aidon suomalaisen tonttuleikin punaisissa lakeissaan, ja joulupukki muoreineen jakoi lahjoja kaikille lapsille ja lapsen mielisille.

 Heikki Vettenranta muistutti läsnäolleita, että meidän ei tulisi antaa pahuuden voimien murtaa jouluiloamme, viitaten juuri tapahtuneeseen joukkomurhaan Connecticutin osavaltiossa. - Joulu on valon ja ilon juhla, ja juuri valo on tullut vuoden pimeimpään aikaan tuomaan meille iloa, lopetti Heikki vaikuttavan kommenttinsa.

 Joululaulujen soidessa Suomi Talon miehet jakoivat yli 200 hengelle joulupuuroa, hedelmäsoppaa ja torttukahvit. Monet aikaisin kotiin lähteneet menettivät upean yllätysnumeron, jota toivottavasti saamme nähdä ja kuulla monissa muissakin tulevissa tilaisuuksissa. Paikallinen neljän miehen ryhmä Delta Rythm Boys esitti hienon suomalaisiin säveliin sovelletun laulu- ja liikuntaohjelman, joka oli tervetullut esitys kauniin joulujuhlan päätteeksi.

                                                                                

Anja Laurila

Lantana, FL