Suomi Talo
All County Funeral Home and Crematory
KK Car

Amerikan Uutiset - Uutisarkisto

tammi 10, 2013

Suomen Silta siirtymässä internet-lehdeksi


Suomi-Seuran jukaisema ulkosuomalaisten jäsenlehti Suomen Silta on muutosten kourissa. Tänä vuonna  kaksi numeroa, maaliskuussa ilmestyvä 2/2013 ja kesäkuussa ilmestyvä 4/2012, julkaistaan vain Internetissä näköislehtenä. Painettuna lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Suomi-Seuran tiedotteen mukaan muutos johtuu pelkästään taloudellisista syistä. Jo viime vuonna lehti joutui tekemään yhden kaksoisnumeron lehden valtiolta saaman tuen laskettua tuntuvasti. Seura ilmoittaa olevansa pahoillaan tilanteesta ja toivoo, että se pystyy jatkaa lehden julkaisemista painettuna edes osittain tulevina vuosina.  Tämän mahdollistamiseksi  Suomen valtion avustuksen varassa toimiva seura ilmoittaa tarvitsevansa paljon lisää jäseniä ja muuta tukea.

Suomi-Seura vetoaa nyt jäsenistöönsä ja toivoo heidän osallistuvan jäsenhankintakampanjaan kertomalla seuran toiminnasta sukulaisille ja tuttaville. Suomi-Seura on toiminut jo  85 vuotta ulkosuomalaisten äänenä ja edunvalvojana Suomessa.  Seuran aloitteesta perustettiin ulkosuomalaisparlamentti vuonna 1997. Suomi-Seura on myös Amerikan Uutisten ainoa taloudellinen tukija, jonka kautta Suomen valtion avustus ohjataan lehdelle. Tuen määrä on noin 4500 dollaria vuodessa.