Suomi Talo
All County Funeral Home and Crematory
KK Car

Amerikan Uutiset - Uutisarkisto

tammi 11, 2013

Passia voi hakea jälleen Lake Worthissa Floridassa


Suomen passin hakuajat Lake Worthissa ovat viime vuosina menneet kuin kuumille kiville.

Helmikuussa 2013 voi Suomen passia jälleen hakea Lake Worthin kunniakonsulaatista. Siirrettävä passilaite saapuu Etelä-Floridaan viiden päivän ajaksi (18.-22.2.2013). New Yorkin pääkonsulaatista toivotaan, että halukkaat varaisivat ajoissa ajan passinhakua varten koska aikaisemmilla kerroilla ajat ovat täyttyneet nopeasti. Suomen passi maksaa 158 dollaria.

Konsulaatin mukaan passinhakua siirrettävän laitteen kautta poikkeaa jonkin verran normaalista menettelystä. Valokuvaa ei tarvitse olla mukana, sillä se kuva otetaan puolisen tuntia kestävän prosessin aikana. Samalla otetaan hakijan sormenjäljet. Konsulaatista korostetaan, että hakijan on varmistettava että Suomen väestörekisterissä olevat nykyiset tiedot ovat ajan tasalla. Esimerkiksi nimen vaihtuminen avioliiton kautta on ilmoitettava väestörekisteriin ennen passin hakemista.

Lisätietoja ja ajanvaraukset: Lake Worthin (Florida) kunniakonsulaatti,  523 Lake Avenue, Lake Worth, FL 33460,  puh.  (561) 582 2335. Sähköposti:  petermakila@bellsouth.net. Tarkat tiedot passin anomisesta: www.finland.org – Palvelut – Passi.