Suomi Talo
All County Funeral Home and Crematory
KK Car

Amerikan Uutiset - Uutisarkisto

tammi 29, 2013

Amerikan Uutiset Open 2013 pelataan Park Ridgen kentällä


Floridan suomalaisten pitkä golfperinne saa jatkoa sunnuntaina 3. helmikuuta Park Rodgen kentällä. Kuvassa Suomi-golfin 2012 palkinnonsaajat.

Mitä kovemmin paukkuvat pakkaset Suomessa, sitä innokkaammin pelaavat Etelä-Floridan talvituristit golffia. Palm Beachin piirikunta tunnetaakin maailman golfin pääkaupunkina, jossa golfreikiä asukasta kohti  on enemmän kuin missään muualla maailmassa.  Vuosittain alueen suomalaiset ovat kerääntynet mittelemään taitojaan kahteen, kolmeen kilpailuun vuosittain. Perinteisiä kisoja ovat olleet Uuden Vuoden Golf, Suomi-päivien golf sekä mestaruuskilpailu FinnGolf, johon usein ovat ottaneet osaa myös Floridaan harjoittelemaan saapuneet suomalaiset ammattilaiset.

Suomi-koulun ja Suomi-päivien golfkilpailut ovat jääneet kuitenkin historiaan organisaatioiden lopetettua toimintansa. Koska suomalaisten golf-into ja kilpailuvietti on suuri, järjestää Amerikan Uutiset-sanomalehti avoimen golfkilpailun helmikuun 3. päivänä Park Ridgen kentällä Lantanassa.

- Meille on tullut runsaasti kyselyitä kilpailujen järjestämiseksi ja päätimme ryhtyä tuumasta toimeen, sanoo viime vuosina suomalaiskisojen järjestelyistä vastannut päätoimittaja Mikko Koskinen. Viime vuosina suomalaisten kilpailut on järjestetty Lake Worthin golfkentällä mutta kentän perusrepontin jälkeen klubin greens fee-hinnat ovat kohonneet merkittävästi.

- Kenttien välinen kilpailu on kova tänä päivänä ja Park Ridge teki sopivan tarjouksen, Koskinen toteaa. Amerikan Uutiset Open-kilpailun osanottomaksu on $70, mistä pariskunnat saavat $10 alennuksen. Hinta sisältää pelimaksun, auton (kentällä saa myös kävellä), palkinnot ja hampurilaisateriaan palkintojenjaon yhteydessä. Kilpailussa on kolme sarjaa, miehille HCP 0-15 (lyöntipeli) ja HCP 16-30 (pistebogey) sekä naisille HCP 0-30.  Ilmoittautumiset torstaihin 1. helmikuuta mennessä: puh. (561) 540 5440 tai e-mail: amuutiset@aol.com.