Suomi Talo
All County Funeral Home and Crematory
KK Car

Amerikan Uutiset - Uutisarkisto

tammi 30, 2013

Lepokodille uusi toimitusjohtaja


Lepokodin uusi tunnus on Suomen kansalliskukka kielo.

Amerikansuomalainen lepokoti  The Village on High Ridge on palkannut uuden toimitusjohtajan (administrator) 1. helmikuuta 2013 lähtien. Hän on James Thompson, jolla on 14 vuoden kokemus hoitokotitoiminnan johtamisesta mm.Georgiasta ja Floridasta.

- Sopimuksemme James Thompsonin kanssa on toistaiseksi väliaikainen. Mikäli kumpikin osapuoli on tyytyväisiä työn tulokseen, hänen sopimuksensa vakinaistetaan, toteaa Finnish-American Rest Home Inc:n hallituksen puheenjohtaja June Rantanen. Thompson on aiemmin toiminut mm. Melbournessa (FL) Avante-hoitokodin johtajana.

Amerikansuomalaista lepokotitoimintaa yli 40 vuotta pyörittänyt Finnish-American Rest Home Inc. on kamppaillut syksyn aikana talousongelmien kanssa.  Yritys on toistaiseksi vakavarainen ja velaton. Alueen muista lepokodeista poiketen FARH tarjoaa asukkaileen sekä autetun asumisen (ALF) että hoitoa tarvitsevan asumisen palvelut. Lepokodilla tällä hetkellä on runsaat 50 asukasta, hoitokodin asukamäärä on pudonnut 40:n tasolle. Kummassakin kodissa on laskennallisesti yhteensä 210 asukaspaikkaa.

Vastatakseen kiristyneen kilpailuun asukkaista, FARH on lanseeraamassa uutta toiminimeä The Village on High Ridge. Uusi tunnus on Suomen kansalliskukka kielo. Lepokodin huoneissa ja julkisissa tiloissa tehdyn kasvojenpesuremontin päättyessä alkaa uuden nimen lanseeraus.