Suomi Talo
All County Funeral Home and Crematory
KK Car

Amerikan Uutiset - Uutisarkisto

maalis 3, 2013

ALF Manager Pirjo-Leena Koskinen: Henkilökunnan leikkaukset saatettu loppuun


Amerikansuomalaisen lepokodin The Village on High Ridge huoneet ovat tilavat ja valoisat. Silti asumiskustannukset ovat reilusti alle alan keskiarvon.

Lepokodilla on muutoksia  tapahtunut niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Uusi  nimikyltti on saatu vihdoin paikalleen, samoin nimikyltit Lepokodin asukkaiden ovenpielissä ovat uudet ja vihdoin paikallaan.  Sisäpuolen saattamisessa paraatikuntoon on vielä hiukan tekemistä, mutta  Maintenance Crew tekee niin paljon kuin ehtii. Kun samaan aikaan on myös maalattu Hoitokodin käytävien seiniä, on kiirettä pitänyt!

Hoitokodin asukkaat olivatkin jo kyselleet, milloin heidän ympäristöään kaunistetaan. Lisäksi Valtion tarkastusta on syytä odottaa varhaisessa vaiheessa tänä vuonna, joten kaiken pitää olla kunnossa siihen mennessä.

Suurinta polemiikkia ja kuumentuneita tunteita on aiheuttanut lähinnä Hoitokodin puolen henkilökunnan  leikkaukset. Hoitohenkilökuntaa on laitettu osa-aikatyölle sekä aikatauluja järjestetty siten, että henkilökuntaa on paikalla juuri silloin kun sitä eniten tarvitaan. Tämä on asettanut DON Lois Kaplanin kovan paikan eteen. Nyt kuitenkin kaikki leikkaukset pitäisi olla tehtyinä ja tärkeintä on taata hyvä hoito ja turvallinen ympäristö kuten tähänkin asti.

Nämä leikkaukset on tehty johtokunnan toivomuksesta, koska asukasmäärä Hoitokodilla on ollut historiallisen alhainen. Lepokodin puolella huoneita ei ole kovin paljoa tyhjinä, se on noin 80-prosenttisesti täynnä. Lepokodin puolella ovat käytössä vain  Itä- ja Länsi-siivet.

Uusi Administrator James Thompson tarvinnee vielä jonkin aikaa, ennenkuin pääsee todella sisälle Lepokodin ja Hoitokodin toimintatapoihin ja periaatteisiin. Emme  halua muuttaa Lepokodin ja Hoitokodin hoidon tavoitteita  ja päämääriä. Kannattavuus on kuitenkin elintärkeä asia.

Pirjo-Leena Koskinen

Assisted Living Manager