Suomi Talo
All County Funeral Home and Crematory
KK Car

Amerikan Uutiset - Uutisarkisto

elo 22, 2013

Lake Worthin uima-altaassa polskutellaan taas


Merenrannassa sijaitseva Lake Worthin uima-allas on taas kaupunkilaisten käytössä.

Lake Worthin uudelleen rakennetun merenrantakompleksin ”Casinon” yhteydessä sijaitseva uima-allas on jälleen avattu. Olympialuokkaan kuuluvat allas (50 m) oli poissa käytöstä koko rakennusprojektin ajan, lähes kaksi vuotta. Maauimala on kesäkaudella avoinna kuitenkin vain neljänä päivänä viikossa.

Uimalan avaaminen on askarruttanut kapungin johtoa pitkään, sillä sen rakenteiden – lähinnä pukuhuoneiden – turvallisuus on ollut selvityksen alaisena. Joidenkin tietojen mukaan myös altaan perusta on vaarassa liikkua paikaltaan.

Kaupunkilaiset ottivat uutisen altaan avaamisesta kuitenkin riemukkaasti vastaan ja uimakoulu sekä  uinnin harrasteryhmät saattoivat aloittaa toimintansa. Lake Worthin uima-allas on avoinna torstaisin ja perjantaisin klo 7-11 am ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo 8am-5 pm. Sisäänpääsymaksu yli 18-vuotiailta on $4 ja 3-17 vuotiailta $3. Alle 3-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi. Sesonkipassi on $125/ kaupunkilainen, lisäpassit maksavat $25 perhenjäsen.  Uima-allas suljetaan jälleen syyskuun 27. päivänä.