Suomi Talo
All County Funeral Home and Crematory
KK Car

Amerikan Uutiset - Uutisarkisto

huhti 15, 2014

Lantanan suomalaiselle lepokodille uusi toimitusjohtaja


Suomalainen lepokoti The Village on High Ridge on uudistanut ilmettään viime aikoina. Uudelleen kalustetut huoneet ovat valoisia ja tilavia.

Lantanassa toimivan amerikansuomalaisen lepokodin The Village on High Ridge, toimitusjohtaja (administrator) on vaihtunut. Yrityksen hallitus purki vajaan vuoden tehtävää hoitaneen Padma Marksin työsopimuksen. Uusi toimitusjohtaja on 15 vuotta alan johtotehtävissä toiminut Jackie Fignar.

- Tärkein tavoitteemme on tasapainottaa yrityksen talous. Uudella toimitusjohtajalla on tähän hyvät edellytykset, sillä hänellä on administratorin tehtävään vaadittavan lisenssin (NHA) lisäksi meriiteissään taloustieteen maisterin (MBA) ja sairaanhoitajan (BSN) tutkinnot, perustelee Finnish-American Rest Home, Inc:n hallituksen puheenjohtaja June Rantanen valintaa.

FARH:n hallitus ei tiettävästi ollut täysin tyytyväinen edellisen administratorin tapaan johtaa yritystä, sen henkilökuntaa ja taloutta. Lepokodin ja Sairaskodin asukasmäärät ovat pysytelleet samalla tasolla viime kuukausina, mutta valtion Medicare ja Medicaid-korvausten viivästymiset ovat aiheuttaneet kassavajeen yrityksen päivittäisten maksujen hoidossa.

- Olemme voimistamassa markkinointiamme, sillä tarvitsemme uusia asukkaita molemmille puolille. Päätavoitteemme on yhä uuden Sairaskodin ja alzheimers-yksiköiden rakantaminen tulevaisuudessa ja tätä varten olemme etsimässä rahoitusvaihtoehtoja, June Rantanen toteaa. Taloudellisesti valveutuneen toimitusjohtajan palkkaaminen oli yrityksessä merkittävä askel tähän suuntaan.