Suomi Talo
All County Funeral Home and Crematory
KK Car

Amerikan Uutiset - Uutisarkisto

huhti 27, 2014

Lepokodin talous parantunut ja markkinointiin panostetaan


FARH:n uusi toimitusjohtaja Jackie Fignar (vas.) on ryhtynyt tarmokkaasti kohentamaan yrityksen taloutta. Puheenjohtaja June Rantanen keskittyy rahoituksen löytämiseen yrityksen rakennusprojektien toteuttamiseksi. Oikealla hallituksen jösen Marja-Leena Suni.

Lantanassa sijaitsevan amerikansuomalaisen lepokodin Finnish-American Rest Home Inc:n jäsenten sääntömääräinen puolivuotiskokous pidettiin yrityksen tiloissa Annan Majalla lauantaina 26. huhtikuuta. Kokouslistalla olivat sääntömääräiset asiat. Kokouksessa esiteltiin jäsenistölle myös yrityksen uusi toimitusjohtaja Jackie Fignar.

- Olemme ryhtyneet useisiin eri hankkeisiin, joiden tarkoituksena on lisätä kassavirtaamme lyhyellä tähtäyksellä, Jackie Fignar totesi tervehdyspuheessaan. Hänen mukaansa myös markkinointiin on panostettava, vaikka olemassa olevat taloudelliset resurssit ovatkin rajalliset.

- Ei riitä että minä ja yrityksen palvelukseen palannut Pirjo-Leena Koskinen touhuamme markkinoinnin parissa. Siihen työhön tarvitsemme teitä kaikkia, Fignar korosti. Hänen mukaansa vuonnen 2012 uuden nimen The Village on High Ridge ottanut amerikansuomalainen lepokoti on Palm Beachin piirikunnan alueella vielä tuntematon ja työtä nimen tunnetuksi tekemiseksi on vielä paljon edessä. Tällä hetkellä Sairaskodissa on 47 asukasta kun taas Lepokodin puolella asukkaita on 33.

Annan Majalla pidetyyn FARH:n puolivuotiskokoukseen osallistui 46 jäsentä.

Rahastonhoitajan raportin mukaan viimeinen vuosipuolikas, joka päättyi 31. maaliskuuta 2014 on tuloksellisesti parempi kuin vastaava ajanjakso vuosi sitten. Yrityksen uusi johto hallituksen ohella on ottanut yhteyttä rahoittajiin uusrakentamisen aloittamiseksi. Yrityksellä on alustavat piirustukset uuden sairakodin ja alzheimers-yksiköiden rakentamiseksi.

Puheenjohtaja June Rantasen mukaan rahoittajat vaativat kuitenkin yrityksen kassavirran kääntämisen positiivikseksi vuosineljänneksen ajalta. FARH on yhä velaton yritys. Sen omistaman maa-alueen ja kiinteistöjen arvoksi on arvioitu noin 5-6 miljoonaa dollaria.

Jäsenkouksessa kuultiin myös Lepokodin johtajan Katja Pukkilan ja markkinointivastaavan Pirjo-Leena Koskisen raportit. Kokoukseen otti osaa 46 jäsentä ja se oli sääntöjen mukaan oikein kokoonkutsuttu ja päätösvaltainen. Varsinainen jäsenkokous pidetään lokakuussa 2014.

Teksti ja kuvat:

Mikko Koskinen,

Lantana, FL