Suomi Talo
All County Funeral Home and Crematory
KK Car

Amerikan Uutiset - Uutisarkisto

touko 14, 2014

Virginiassa toimiva Kipinä Kerho vietti 65-vuotisjuhlaa


Kuvassa vasemmalta: Ritva Butrum, Marianne Parssinen, Maiju Wilson, Desmond O’Rourke, Raili Niskanen-Maultsby, Hanna Wagner and Kekku Lehtonen.65 vuotta menestyksekästä toimintaa oli hyvä syy Kipinä Kerhon (Finn Spark) jäsenten ja ystävien juhlia huhtikuun 12. päivänä Sheraton Hotellissa, Arlington Virginiassa.
Shamppanja vastaanoton jälkeen siirryttiin juhlahuoneeseen, missä Desmond O’Rourke toivotti vieraat sydämellisesti tervetulleiksi.  Hän erityisesti huomioi kunniavieraat, kulttuurineuvos Keijo Karjalaisen ja hänen vaimonsa, Kristiina Ellosen. Desmond myöskin esitteli Finlandia Foundation National Capital Chapterin puheenjohtajan, Kirsti Frenzen Noring’in sekä Suomalaisen Kielikoulun puheenjohtajan, Dale Miltonin. Desmond mainitsi iloisena asiana vieraiden joukossa olevan toisen ja kolmannen polven  “kipinöitä”, joista muutamat ovatkin jo mukana kerhon toiminnassa ja nuoremmista toivotaan kerhon tulevia jatkajia!
Finn Sparkin puheenjohtaja Kekku Lehtosen juhlapuhe oli hauskasti huumorilla “maustettu”, kun hän kertoi saapumisestaan Yhdysvaltoihin.

Tärkeänä aiheena oli kuitenkin kertoa mistä Kipinä Kerhon menestys kaikkina näinä vuosina on johtunut: täydellinen kiitos kuuluu jäsenille, jotka taidokkaina ja uutterina ovat jaksaneet tehdä työtä vakaumuksella etenkin suosittujen Joulumyyjäisten eteen. Ylpeänä Kekku kertoikin, että onnistuneiden myyjäisten ansiosta Kipinä Kerho on vuosien aikana lahjoittanut yli $480,000. Kekku myöskin kiitti Suomen Suurlahetystön tukea ja Suurlahettiläitä, jotka ovat olleet  vuosittain myyjäisiä avaamassa ja toimineet niiden suojelijoina.  Viime vuosina tämän tehtävän on toimittanut Suurlahettiläs Ritva Koukku-Ronde.
Finlandia Universityn puheenjohtaja, Philip Johnson oli lähettänyt Kipinä Kerholle onnittelu tervehdyksen kiittäen kerhoa kannatuksesta ja vuosien aikana saaduista lahjoituksista.  
Kulttuurineuvos Keijo Karjalainen onnitteli Kipinä Kerhon jäseniä heidän saavutuksistaan ja toivotti kerholle jatkuvaa menestystä monia vuosia eteen päin. Näihin toivotuksiin yhtyi myöskin Finlandia Foundation Nationalin puheenjohtaja Ossi Rahkonen.
Herkullisen illallisen jälkeen Jaana Moller, kerhon vara-puheenjohtaja, esitteli kerhon paikalla olevat puheenjohtajat, heidän toimintakautensa, ja myöskin mainiten, että Ritva Butrum, Marianne Parssinen, Maiju Wilson, Tuula Barlow ja Karin DaHarb olivat saaneet Suomen Presidentin antaman Suomen Valkoisen Ruusun Ritarikunnan Ansioristin. Tämän huomion osoituksen olivat saaneet vuonna 2009 entiset puheenjohtajat, Pirkko Fanelli ja Saga Rinta.
Atlantic Echo kvartetin laulaessa “Sua tervehdin”,  Heidi Abraham, kerhon rahastonhoitaja, antoi kauniin ruusun näille ansiokkaille Kipinä Kerhon johtajille.
Tuli aika riemun ja tanssin, mistä piti taidokkaasti huolen Tom Saputo ja Michael Perryn Duo houkutellen lattian täyteen iloisia tanssijoita.  
Kauan elökoon Kipinä Kerho!

Arlington, Virginia
Amerikan Uutiset
Marianne Pärssinen