Suomi Talo
All County Funeral Home and Crematory
KK Car

Amerikan Uutiset - Uutisarkisto

marras 13, 2015

Lepokoti sai uuden toimitusjohtajan


Amerikansuomalaisen Lepokodin huoneet ovat avarat ja valoisat, ja sopivat erinomaisesti pariskuntienkin asumiseen.

Lake Worthin amerikansuomalainen Lepokoti, Finnish-American Rest Home Inc., on saanut uuden toimitusjohtajan (administrator). Torstaina työnsä aloitti Ron Hollerand, jolla on yli 25 vuoden kokemus useiden hoitokotien johtotehtävissä Floridassa.

- Lain mukaan meidän oli tehtävä valinta nopeasti edellisen toimitusjohtajan sanottua itsensä irti. Haastateltavista Ron Hollerandin monipuolinen ja pitkäaikainen kokemus alalta oli vakuuttavin, sanoo FARH:n hallituksen varapuheenjohtaja June Rantanen. Hollerandin työsopimus on väliaikainen (3 kk), sillä yrityksen uusi hallituas astuu virkaansa 18. marraskuuta. Rantasen mukaan alaa valvova ACHA ehti jo kehottaa FARHia tekemään valinnan heti.

-Floridan laki edellyttää tarkistamaan terveysalan yrityksissä toimivien henkilöiden taustat ja tämä olisi kestänyt liian pitkään uusien hallitusjäsenten osalta, June Rantanen toteaa. Varsinaisten jäsenten osalta FARH.n juuri valitussa 9-henkisessä hallituksessa on vain yksi vanhan hallituksen jäsen.

Ron Hollerandin tausta on vakuuttava, sillä hänellä sekä M.H.C.A.- (Master of Health Care Administration) että M.B.A. - (Master of Business Administration) tutkinnot Floridan yliopistosta (University of Florida, Gainesville). Hän on toiminut 1990-luvulla alan konsulttina markkinoinnissa, taloushallinnossa ja yhteiskunnallisten suhteiden kehittämisessä. Vuodesta 1998 lähtien hän on toiminut useissa hoitokodeissa toimitusjohtajana Keski-Floridassa, viimeksi Sebastian River Medical Centerissä. Hollerandin tehtäviin on kuulunut kotien toiminnan organinointi, talouden ja markkinoinnin kehittäminen ja henkilökunnan motivointi.

Ron Hollerand on toiminut myös Florida Health Care Associationin presidenttinä District II ja District III-alueilla,  ja varapresidenttinä Region II-alueella. FHCA on Floridan hoitokotien johtajien (administrator) yhdistys.