Suomi Talo
All County Funeral Home and Crematory
KK Car

Amerikan Uutiset - Uutisarkisto

kesä 21, 2020

Midnightsun Festivalin johtoryhmä uudistui


Midnightsun Festivalin markkinointia suunnataan entistä enemmän lapsiperheille suomalaisjuhlan tulevaisuuden varmistamiseksi.

Neljä vuotta Midnightsun Festivalin järjestelyorganisaation johdossa ollut Tom Kuutti väistyy tehtävästä. Vetovuoron ottaa hallitustyöskentelyssä koko ajan mukana ollut varapuheenjohtaja Tiina Rogers, joka oli keskeisessä roolissa vuonna 2004 Lake Worthin Bryant –puistossa pidetyn valtakunnallisen FinnFest –juhla järjestämistyössä.  

- Näistä viimeisistä festivaaleista jää todella hyvät fiilikset. Olemme onnistuneet luomaan monipuolisen suomalaistapahtuman, jollaisen  tarvitsemme vuosittaisen tällä alueella. Mukaan nyt saatava nuoremmat sukupolvet, Kuutti vetoaa. Hän ei suinkaan jää pois järjestelytyöstä. Tulevaisuudessa hänen työsarkansa on juhlaan kuuluvan lastenosaston toiminnan kehittäminen.

-Lapset ja lapsiperheet ovat tärkeä kohderyhmä festivaalin tulevaisuuden varmistamiseksi. Ilman lapsiperheitä juhlalla ei mahdollisuuksia menestyä, Kuutti sanoo.

Puheenjohtajan vaihdoksen myötä myös Midnightsun Festival, Inc;n hallitus on saanut uusia kasvoja. Varapuheenjohtajaksi valittiin Pepe Tiilikka, sihteeriksi Kirsi Mattila ja rahastonhoitajaksi Jtuua Seeberg. Kuutin mielestä nuoren suokupolven mukaansaamisen lisäksi tärkeätä on saada paikallinen yrityselämä tukemaan festivaalia.

-Hallituksessa uskomme kaikki vahvasti, että festivaali järjestetään jälleen ensi keväänä, olipa tilanne koronaviruksen kannalta mikä tahansa – maskien kanssa tai ilman maskeja. Me emme voi pysähtyä tähän, sosiaalisen elämän on jatkuttava, Tom Kuutti vakuuttaa.

Ensi vuonna Midnightsun Festivalia vietetään 5.-7. maaliskuuta Lake Worth Beachin keskustassa sijaitsevassa Bryant –puistossa.

Kuva ja teksti:

Mikko Koskinen

Lake Worth Beach, FL