Suomi Talo
All County Funeral Home and Crematory
KK Car

Amerikan Uutiset - Uutisarkisto

helmi 21, 2012

FinnGolf 2012 pelataan Lake Worthissa maaliskuussa


Talvisin Etelä-Floridassa asuva ja harjoitteleva Alpo Mäntykorpi edusti Suomea viime kesänä Senioreiden EM-kilpailuissa.

Floridan amerikansuomalaisten mestaruuskilpailu FinnGolf 2012 pelataan lauantaina 10. maaliskuuta Lake Worthin golfkentällä. Golfilla on pitkät perinteet alueen suomalaisten piirissä. Oman mausteensa kilpailuun tuovat “lumilinnut” joista moni valinnut talvenviettopaikakseen Etelä-Floridan juuri erinomaisten golf-kenttien ja lajille ihantellisen ilmaston takia.

Suomalaiset ovat pelanneet golf-mestaruuksista aina 1970-luvulta lähtien. Suurin osa turnauksista on pelattu Lake Worthin syädämessä, Intracoastal waterway`n ääressä sijaitsevalla kaupungin omalla kentällä. Tänä talvena kentän kunto on parempi kuin vuosiin uuden johdon ja kenttähenkilöstön ansiosta.

Suosikkina kilpailuun starttaa alueella talvea viettävä Suomen Seniorimaajoukkueen pelaaja Alpo Mäntykorpi, joka on menestynyt myös Palm Beach Countyn järjestämissä kilpailuissa. Viime kaudella hän voitti mm. West Palm Beach Country Clubilla pelatun turnauksen. Mäntykorpi on myös moninkertainen amerikansuomalaisten golfkilpailujen voittaja.

FinnGolf 2012 pelataan neljässä eri sarjassa: scracth, miehet 1. sarja (hcp 0-18, lyöntipeli), miehet 2. Sarja (19-36, pistebogey) ja naiset (hcp 0-36, pistebogey). Kaikki pelaajat osallistuvat scrtach-sarjaan (puhdas lyöntitulos). Kilpailu pelataan aikaisemmista vuosista poiketen ryhmälähtönä, klo 8 aamulla. Kilpailumaksu on $65 ja hinta sisältää aterian pelin jälkeen. Kilpailun järjestäjänä ja sponsorina toimii Amerikan Uutiset/www.amuutiset.com, Ilmoittautumiset viimeistään torstaina 8.3. puhelimitse (561)540 5440 tai sähköpostitse amuutiset@aol.com